Pupil van de week: Daley Dekker

Gisteren, 2 december 10:45  Voor de wedstrijd Roda Boys - Tricht is Daley Dekker de pupil van de week. Bij deze een kleine introductie:meer »

Programmaboekje Roda Boys - Schelluinen online

21 november 8:15  Hier vindt u het overzicht van de programmaboekjes:meer »

Uitslag Toto 4 en stand na VIER complete speelrondes.

20 november 7:45  1. Hannes Bauman – 9 punten. 2. Wim van der Maas – George van Zanten – Gerrit van de Laar – Wout Mijdam – Hans van Zetten – Henry Tan – 6 punten. 3. William van Driel – Arie van Veen – Gerrit van de Beek – Gert Jan van de Maas – Gerald van Zanten – Rick van Aalst – John Biesheuvel – Jarno van Veen – Lucien van Veen – Bert Crielaard – Hans Oomen – Jeroen van Driel – Jan Vos – Govert van de Werken – 5 punten. 4. Hans Vernooy – Arie Crielaard – Marcel van Hemert – Toby Tan Adrie van de Laar – Mike Scholten – Maurits Baks – 4 punten. 5. Jaap van de Pol – Thijs Biesheuvel – 3 punten. 6. Tonnie van Driel – 2 punten. Stand na vier speelrondes: 1. Wim van der Maas – 22 punten. 2. Jan Vos – Hannes Bauman – 20 punten. 3. William van Driel – 19 punten. 4. Gert Jan van de Maas – 18 punten. 5. Arie Crielaard – Jarno van Veen – Wout Mijdam – Gerrit van de Laar – George van Zanten – 17 punten. 6. Toby Tan – Hans Vernooy – Rick van Aalst – Gerald van Zanten Hans van Zetten – Henry Tan – 16 punten. 7. Tonnie van Driel – Jeroen van Driel – Hans Oomen – Govert van de Werken – Lucien van Veen – 15 punten. 8. Bert Crielaard – Arie van Veen – Thijs Biesheuvel – 14 punten. 9. Marcel van Hemert – Gerrit van de Beek – 13 punten. 10. Jaap van de Pol – Mike Scholten – John Biesheuvel – 12 punten. 11. Adrie van de Laar – Maurits Baks – 11 punten.

Pupil van de week: Luuk van Veen

15 november 8:15  Voor de wedstrijd Roda Boys - Schelluinen is Luuk van Veen de pupil van de week. Bij deze een kleine introductie:meer »

Mededeling s.v. De Maaskanters

14 november 7:15  Aan de leden van de supportersclub die niet automatisch betalen, De komende maand komt de supportersclub langs om de contributie over het kalenderjaar 2022 te innen.

Programmaboekje Roda Boys - Streefkerk online

9 november 9:00  Hier vindt u het overzicht van de programmaboekjes:meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!