Vacature: Trainer JO16

9 mei 2021 20:45


V.V. Roda Boys/Bommelerwaard uit Aalst is voor het komende seizoen 2021/2022 op zoek naar een ambitieuze trainer om het JO16-team te trainen.

Deze jongens trainen met veel plezier op maandag- en woensdagavond. Als trainer van de JO16:

- Verzorg(t) u/jij de trainingen op twee doordeweekse avonden;

- Coach(t) u/jij het elftal op de wedstrijddagen; en

- Werk(t) u/je goed samen met de elftalbegeleiding en de trainers van de andere elftallen.

 

Wij zoeken een trainer die ten minste in het bezit is van TC3 of de ambitie heeft om deze te behalen. Daarnaast moet je in staat zijn om een jong talentvol team te trainen en ontwikkelen richting de volgende leeftijdscategorie. De trainer die wij zoeken moet een hecht team creëren, waarbij de jongens zo hoog mogelijk kunnen aansluiten bij de senioren in de toekomst. Het liefst verwelkomen wij een trainer die meerdere jaren aan deze groep verbonden wil zijn.

 

V.V. Roda Boys/Bommelerwaard biedt hiervooreigentijdse trainingsfaciliteiten, goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf als oefenmeester te ontwikkelen.Daarnaast ontvang je voor je werkzaamheden een nader overeen te komen vergoeding. Voor meer informatie kun(t) u/jij terecht bij meneer Arie Kooijman, belast met de technische zaken voor de jeugd. Hij is te bereiken via ariekooijman56gambia@gmail.com of 06-53208030.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!