Scheidsrechter

Vink, M.R.G.

Accommodatie

Onbekend

AALST - Roda Boys is er zaterdag ondanks een knappe comeback niet in geslaagd om het bekertoernooi winnend te starten. Op het eigen sportpark De Maaskant werd het een 2-2 gelijkspel tegen SV TOP.

In de eerste helft toonde de gastploeg uit Oss zich de bovenliggende partij, wat resulteerde in een 0-2 voorsprong. Na rust was het Roda Boys dat het heft in handen nam en via een afstandsschot van Rick van Pinxten en een strafschop van Martijn de Wildt op gelijke hoogte kwam. Na die 2-2 lagen er kansen op de winnende goal, maar het bleef bij een gelijkspel.

Zaterdag hervat Roda Boys het bekertoernooi op bezoek bij Emplina om een week later het Nijmegense Orion te ontvangen in Aalst.